Flying bat in a marquee
MOMOK The Movie 2009..MOMOK..Jangan Panggil Aku 2011..MOMOK Jangan Cari Pasal 2012..."Rumah Sewa RM50"-2014!!.."DIA" 21 May 2015!!.

HTML for marquees

Monday, September 21, 2009

MOMOK The Movie Berhari Raya Di Petronas Bentong & Kompleks Teruntum Kuantan!

Assalamualaikum,

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin. Kita semua masih dalam mood raya khususnya di seluruh Malaysia! Apa pun sehingga hari ini, hari ketiga kita beraya bersamaan hari ketiga tayangan serentak filem MOMOK The Movie di lebih 60 pawagam seluruh Malaysia, sambutan terhadap MOMOK The Movie begitu menggalakkan tapi masih belum cukup power! Maksudnya belum sampai tahap maksimanya. Mungkin ramai masih sibuk berhari raya tapi lepas2 tu pergilah menonton MOMOK The Movie ya!

Seperkara lagi, jangan lupa masuk peraduan filem ini kerana hadiah2 lumayan dan eksklusif tajaan FusionExcel International dan Nestle Bhd yang akan diberikan pada mereka yang berjaya pada Rumah Terbuka MOMOK The Movie yang insyaAllah akan diadakan pada 15hb Oktober.

Panjang cerita pun tak berapa best, pergi lah beraya dan JANGAN lupa untuk memberi sokongan dengan MENONTON filem MOMOK The Movie di pawagam berdekatan.

Terima kasih yang tidak terhingga atas sokongan anda kepada filem ini khususnya kepada mereka-mereka yang telah pun menonton filem MOMOK The Movie!


P.S Terima kasih kepada Staff Nestle Bhd yang turut serta mempromosikan MOMOK The Movie di stesen Petronas Bentong pada Malam Raya yang lalu. Tidak lupa juga kepada pen. pengurus pawagam Teruntum, Kuantan, En. Hairi, yang memberi kerjasama kepada promosi filem ini.


Wassalam
M.Jamil
MOMOK The Movie 4ever!

No comments: