Flying bat in a marquee
MOMOK The Movie 2009..MOMOK..Jangan Panggil Aku 2011..MOMOK Jangan Cari Pasal 2012..."Rumah Sewa RM50"-2014!!.."DIA" 21 May 2015!!.

HTML for marquees

Friday, April 16, 2010

MJPA bersama SM. SAINS MUAR 'Samura Handball Team' 2010!


Tahniah buat Pasukan Bola Baling Perempuan Sekolah Sains Muar, Johor yang telah menjadi johan kumpulan dan keseluruhan perempuan 18 tahun dan seterusnya akan mewakili daerah ke peringkat Johor! Perlawanan peringkat akhir akan diadakan pada 23-25 April di Karnival Sukan Sekolah-Sekolah Malaysia 2010.
Tahniah buat SM. Sains Muar khususnya pelajar@pemain dan jurulatih pasukan bola baling bawah 18 tahun,Puan Siti Nor Mohd Tahir. Momok..Jangan Panggil Aku@Galaksi Seni Sdn. Bhd berbangga dapat memberi sedikit sumbangan berupa jersi pasukan kepada pasukan ini. Kerjasama yang terjalin ini sangat kami hargai.
Alhamdulillah, SM. Sains Muar dengan reputasi tinggi sebagai sekolah berasrama penuh dan prestij akademi cemerlang juga berjaya dalam bidang sukan.
Momok..Jangan Panggil Aku dalam rangka strategi mempromosikan filem ini tumpang berbangga dengan kesungguhan,komitmen dan kecemerlangan yang telah ditunjukkan oleh para pelajar . Kesungguhan dan pencapaian ini seharusnya menjadi contoh kepada para remaja dan pelajar di seluruh Malaysia.
InsyaAllah, Galaksi Seni Sdn Bhd @ Momok..Jangan Panggil Aku terus memberikan sokongan di masa akan datang jika diperlukan. Selagi lagi tahniah di ucapkan kepada pasukan bola baling Perempuan Sekolah Menengah Sains Muar 2010 dan semoga mencapai kejayaan yang diharapkan.

Sekolah Menengah Sains Muar
Tanjung Agas, 84009 Ledang, Johor
Website: www.sainsmuar.edu.com

No comments: