Flying bat in a marquee
MOMOK The Movie 2009..MOMOK..Jangan Panggil Aku 2011..MOMOK Jangan Cari Pasal 2012..."Rumah Sewa RM50"-2014!!.."DIA" 21 May 2015!!.

HTML for marquees

Thursday, January 14, 2010

Di Sekitar Ujibakat "MOMOK..Jangan Panggil Aku.."13&14 Jan......Masih lagi tercari-cari bakat-bakat baru yang khusus digandingkan dengan barisan kemungkinan pelakon Momok..Jangan Panggil Aku (MJPA) seperti Dato' Seniwati Sarimah, Arif S.Shamsudin, Zahida Rafiq, Jalil Hamid, Azzarima Elite, Uncle Seekers dan ramai lagi. Banyak yang berpontensi tetapi pemilihan masih dibuat. Pencarian masih dilakukan. bakat dari Sabah masih tidak ditemui. Ramai yang berbakat tetapi masih kurang bersedia untuk menunjukkan bakat mereka. Berlakon adalah satu bidang kerjaya yang professional dan memerlukan skil, ilmu dan bukan bergantung pada bakat dan paras rupa dan mengejar glamor sahaja.
Panel pemilihan ujibakat..Tokwan, Uncle Seekers dan Rafi Khan berusaha keras untuk mencungkil bakat-bakat baru bagi watak-watak yang terdapat dalam MJPA. Semoga usaha mencari bakat baru terhasil dalam proses ujubakat yang diadakan selama 3 hari ini.

No comments: