Flying bat in a marquee
MOMOK The Movie 2009..MOMOK..Jangan Panggil Aku 2011..MOMOK Jangan Cari Pasal 2012..."Rumah Sewa RM50"-2014!!.."DIA" 21 May 2015!!.

HTML for marquees

Sunday, December 27, 2009

'MOMOK..Jangan Panggil Aku 2010'Assalamualaikum..Selamat Sejahtera dan Salam 1 Malaysia..

Alhamdulillah, Maal Hijrah 1431 telah kita sambut dan kini sekali lagi kita menyambut pula Tahun Baru 2010. Tidak banyak yang hendak diperkatakan selain dari bersyukur kerana kita masih dapat bersama di Tahun baru ni. Pastinya tahun baru ini memerlukan anjakan paradigma bagi kita semua. Pastinya juga tahun baru ini mesti lebih baik dari tahun-tahun yang berlalu. Muhasabah diri untuk melihat sejauh mana pencapaian kita sehingga kini. Apa yang kurang dan lebih untuk kita jadikan pedoman kehidupan kita seterusnya. Cabaran dan dugaan hidup insyaAllah, akan menjadikan kita seorang individu yang lebih komited dalam usaha menjadi manusia yang lebih bersedia zahir dan batin.

Dalam usaha kita memperkatakan senario industri perfileman kita hari ini, ramai yang mempunyai pendapat yang berbeza. Sebenarnya ianya begitu subjektif dalam memperkatakan tahap kualiti sesebuah filem. Sukar bagi seseorang pengarah seperti saya dapat memenuhi kehendak setiap orang. Apa yang saya mampu lakukan adalah memberikan yang terbaik.

Momok..Jangan Panggil Aku..adalah filem yang bakal saya arahkan tahun ini. InsyaAllah, segala persiapan untuk pembikinan filem ini sedang giat dilaksanakan. Pemilihan tenaga, kerja, pelakon, lokasi sehinggalah ke urusan kewangan, pemasaran dan penajaan sedang dalam proses penelitian. Doakan semoga Momok..Jangan Panggil Aku akan dilaksanakan dengan jayanya.

No comments: