Flying bat in a marquee
MOMOK The Movie 2009..MOMOK..Jangan Panggil Aku 2011..MOMOK Jangan Cari Pasal 2012..."Rumah Sewa RM50"-2014!!.."DIA" 21 May 2015!!.

HTML for marquees

Tuesday, June 23, 2009

Hanis Zalikha - Momok's The Rising Stars!Hanis Zalikha..satu nama yang masih asing dalam dunia perfileman tempatan. Bakat lakonannya masih belum di perlihatkan di layar perak. Filem MOMOK The Movie (MTM) bakal memperkenalkan Hanis sebagai The Rising Stars yang mempunyai potensi atau bright future newcomer dalam industri perfileman tempatan.

Says who? Sebagai sutradara filem MTM, saya yakin dengan bakat lakonan Hanis. Keyakinan ini membuatkan penerbit MTM, Galaksi Seni Sdn. Bhd (GSSB), mencalonkan nama Hanis Zalikha yang memegang watak Mawar Puteri Bunian, sebagai Pelakon Pembantu Wanita Terbaik di Festival Filem Malaysia ke 22, Ogos ini! (FFM Ke 22, Kota Kinabalu 2-8 Ogos 2009).Ini akan meletakkan Hanis sebagai underdog dalam persaingan kategori ini di antara pelakon-pelakon wanita yang sudah established. Watak Hanis juga bukan calang, beliau telah berlakon di samping pelakon paling popular ketika ini, Nabil Raja Lawak Musim Ke 2.

Sejauh mana kehebatan lakonan Hanis Zalikha? Pastikan anda menonton filem MOMOK The Movie pada Hari Raya Aidilfifri ini, 01 Syawal 1430 bersamaan 20hb September di pawagam-pawagam berdekatan anda.

No comments: